Aave ilmestyi poptähden videoon? Mystiset kasvot ilmestyivät taustalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Videoista ja valokuvista löytyy ajoittain hahmoja, joiden alkuperästä ei ole mitään tietoa. Nyt poptähti MeLo Lv on joutunut erikoisen kohun keskiöön, kun hänen kotivideonsa taustalle ilmestyi jostain hahmo, jonka on nyt tulkittu olevan kasvot.

MeLo Lv kuvasi Kanadan Vancouverissa faneilleen tervehdyksen ystävänsä kodin uima-altaalta, jossa hän oli ystävänsä kanssa. Video julkaistiin Instagramissa, jossa fanit huomasivat pian jotain outoa poptähden taustalla olevassa pusikossa. Sen eteen ilmestyi nimittäin muutamaksi sekunniksi vaalea hahmo, joka näytti aivan kasvoilta.

Video on katsottu hahmon löytämisen jälkeen tuhansia kertoja, mutta hahmolle ei ole vielä keksitty järjellistä selitystä. Vancouverin Coquitlamin alue tunnetaan sen monista aaveiden ilmestymisistään ja sitä pidetäänkin eräänlaisena aaveiden hotspotina.

When there are cute girls in the pool with drinks 😏😏🍾🍸but your friends are late 😂 @joaulait

Henkilön MeLo Lv (@melo.lv) jakama julkaisu