Maailman korkein huvijahti suunnitteilla – tältä luksus näyttää!

Lux Matkailu · Stara.fi

Huvijahtien maailmassa nähdään alituista kilpavarustelua siitä kenellä on suurin, kaunein ja kallein luksusjahti. Nyt italialainen huvijahtien suunnittelija Gabriele Teruzzi on kehittänyt aivan uudenlaisen luksusjahdin, joka on kiistatta ainakin maailman korkein huvijahti.

Gabriele Teruzzi
Gabriele Teruzzi

Kyseessä on peräti 492-jalkainen (noin 150 metriä) Shaddai-niminen alus, jolla on leveyttäkin peräti 125 jalkaa. Aluksen silmiinpistävin osa on sen todella korkealle kurottava torni, jonka huipulla on – luonnollisesti – muun muassa valtava 150 neliöinen isännän sviitti ja äärettömällä reunalla varustettu uima-allas.

Aluksen torni on yhtä korkea kuin 12-kerroksinen talo, ja Teruzzi on saanut inspiraation alukseensa pilvenpiirtäjistä. Aluksessa on myös 400 neliön ”rantaklubi” ja oma valtava akvaario. Tässä vaiheessa alus on New York Postin mukaan vielä vasta konseptina piirustuspöydällä, mutta 250 miljoonan dollarin hintalapulla sitä voidaan ryhtyä rakentamaan. Parhaillaan alukselle odotetaan ensimmäistä tilaajaa.