OMG! Mies kosi Grand Canyonilla – sormus putosi vahingossa

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pariskunnat saattavat haaveilla ikimuistoisista kosinnoista, joissa mies pyytää rakkainta ihmistä vaimokseen esimerkiksi kauniiden maisemien ympäröimänä. Andrew Schuhmann halusi kosia tyttöystäväänsä Havasupai Falls -vesiputouksilla Grand Canyonissa.

Andrewin kosinnasta tuli todellakin ikimuistoinen, sillä hän pudotti sormuksen veteen kesken polvistumisen. Kuusi vuotta Kammie-tyttöystävänsä kanssa ollut mies sai silti myöntävän vastauksen elämänsä tärkeimpään kysymykseen. Sen jälkeen pariskunta alkoi etsiä sormusta vedenpinnan alapuolelta.

Neljä vuotta sitten tapahtunut kosinta kuvattiin myös videolle. Valitettavasti Andrew ja Kimmie eivät löytäneet sormusta, vaikka he yrittivät etsiä sitä kolmen tunnin ajan. Sormuksen katoaminen ei kuitenkaan estänyt parin rakkaustarinan jatkumista ja he ovat edelleen onnellisesti avioliitossa, Newsflare uutisoi.