Veneilijät näkivät ruohikkopalon – keksivät nerokkaan sammutustavan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nurmikkopalat saattavat levitä nopeasti ja aiheuttaa mittaviakin tuhoja, varsinkin kuivilla kesäilmoilla. Eräs Brittiläisessä Kolumbiassa veneilemässä ollut pariskunta näki rannikolla nurmikkopalun, ja päätti auttaa sen sammuttamisessa kekseliäällä tavalla.

Koyne Watsonin ja Tasha Huntin veneretki sai yllättävän käänteen heidän huomattuaan tulipalon läheisellä rannalla. Pariskunta päätti kokeilla, voisivatko he yrittää hillitä paloa moottoriveneensä avulla.

Koyne ja Tasha ajoivat toistuvasti palon vierestä. Samalla he roiskuttivat veneellään vettä tulen päälle palokunnan saapumiseen saakka. Tilanne ikuistettiin videolle tilannetta läheltä seuranneiden ihmisten toimesta.

– Kaikki nousivat seisomaan veneissään ja alkoivat taputtamaan. Koyne oli ehdottomasti päivän sankari, tilannetta seurannut Lorrie Jane Arnott kuvaili CBC-uutissivustolle.