Yllättävä tilanne suorassa lähetyksessä – humalainen sotilas löi toimittajaa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Suorissa lähetyksissä tapahtuu toisinaan yllättäviä asioita, mutta useissa tapauksissa reportterit eivät ole välittömässä vaarassa. Taannoin venäläisessä tv-lähetyksessä toimittaja joutui kuitenkin väkivallan kohteeksi.

Tilanne tapahtui NTV-kanavan uutislähetyjsen aikana. Uutistoimittaja Nikita Razvohaev oli tekemässä raporttia Moskovan Gorkin puistosta, kun humalainen laskuvarjosotilas lähestyy häntä.

Mies sanoo jotain Razvohaeville, joka siirtyy hieman kauemmas. Yhtäkkiä sotilas lyö reportteria täysillä kasvoille, jonka myötä lähetys siirtyy takaisin uutisstudioon. Järkyttynyt uutistenlukija kertoo lähetyksen katkenneen teknisten vikojen vuoksi.

Reportterin leuan kerrotaan murtuneen hyökkäyksen seurauksena. Mirror-lehden mukaan Gorkin puistossa vietettiin lähetyksen aikana Laskuvarjosotilaiden päivää. 2. elokuuta vietettävänä päivänä muistellaan venäläisten laskuvarjohyppääjien sankaritekoja.