Seksikäs mallitulokas ulkoilutti bikinivartaloaan – kuvasi itsekin itseään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen mallitulokas Selena Weber on noussut viime kuukausina mallimarkkinoiden kuumimmaksi tulokkaaksi, sillä hän on viime aikoina poseerannut yhä useammin paparazzien tähtäimissä. Vaalea mallikaunotar näyttää viihtyvän rannalla bikineissä.

Nyt Selena kuvattiin nauttimassa rantapäivästä Miamissa, jossa hän näyttäytyi niukoissa mustissa bikineissä. Ilmeisesti näky sytytti myös mallikaunottaren itsensä, sillä hän ikuisti itsestään selfie-kuvia.

Selena Weber on yhdysvaltalainen mallikaunotar, joka on syntynyt South Carolinassa, mutta asuu nykyisin Miamissa. Hän tekee mallintöitä nykyisin NEXT-mallitoimiston listoilla. Selenalle povataan pitkää ja menestyksekästä malliuraa.

Splash
Splash
Splash
Splash