Tao Wickrath huippunäyttävänä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman A-sarjaan nousee vuosittain vain kourallinen uusia kaunottaria, mutta yrittäjiä riittää rajattomasti. Yksi viime viikkoina jalkaansa mallimaailman oven väliin yrittänyt on ranskalainen mallikaunotar Tao Wickrath, joka on noussut paparazzien suosikiksi.

Eilen Tao esitteli bikinivartaloaan upeissa valkoisissa uikkareissa rannalla Miamissa. Kuvat olisivat voineet olla jonkin uimapukumerkin mainoskatalogista, joten näyttävyyttä kaunottaressa riittää.

Heinäkuun alussa Tao Wickrath juhli näyttävästi Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää uima-altaalla Miamissa, jossa hän oli sonnustautunut juhlapäivän kunniaksi ystävänsä Julissa Nealin kanssa USA-bikineihin. Näitä kaunottarilta ei muotoja puuttunut, joten näky oli melko upea.

Splash
Splash
Splash
Splash