Nerokas liikeidea! Yritys myy pussitettua mutaa 105 euroa/kg

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaat yritysideat ovat joskus niin yksinkertaisia, että monet ihmettelevät mikseivät itse ole keksineet samoja ideoita. Tällaisia ovat muun muassa veden pullottaminen suoraan hanasta ja tuoreimpana brittiyhtiön tuote. Yhtiö nimittäin myy englantilaista mutaa jättimäiseen hintaan.

Splash

Asiakkaille myydään 113 gramman paketteja mutaa 11,80 eurolla, jolloin kilohinnaksi tulee huikeat 105 euroa. BuyEngland.co.uk -verkkosivuilla myynnissä olevan mudan hintaa perustellaan muun muassa sillä, että muta on peräisin Englannista ja että se on pakattu kauniiseen laatikkoon. Laatikon sisällä on muovipussi, joka sisältää varsinaisen mudan.

Kyseessä on taiteilija Stuart Semplen tempaus, jolla hän haluaa nostaa keskusteluun sekä yhteisten alueiden yksityistämisen ja Brexitin vakutukset että spekuloida kansainvälisten sijoittajien investoinneilla Britanniaan. Semple on kieltänyt myymästä mutaa pääministeri Teresa Maylle. Tämä selviää jokaiselle ostajalle, sillä jokaisen täytyy vakuuttaa, ettei hän ole Teresa May ja ettei muta ole menossa hänelle.