Nyt riittää uhkeaa povea! MTV-teiniäiti emännöi pintabileitä estottomasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teiniäiti Farrah Abraham sai hiljattain aikaiseksi raivokkaiden äitien somemyrskyn, kun hän julkaisi kuvia meikatusta ja kuusivuotiaasta Sophia-tyttärestään. Viime syksynä tytär aloitti koulun ja Farrah joutui heti lapsineen rehtorin puhutteluun.

Nyt Farrah Abraham on emännöinyt VIP Back Door Key -tapahtumaa Las Vegasin Crazy Horse III:ssa, ja ilmestynyt itse paikalle estottomassa asussa. Hänen bilemekkonsa paljasti rintoja poikkeuksellisen paljon, kuten myös monien vieraiden asut.

Farrah piti pitkään hiljaiseloa julkisuudesta, sillä hän keskittyi pääasiassa perhe-elämään. MTV-televisiokanavan realityohjelmasta aikoinaan julkisuuteen singahtanut Farrah Abraham on nyt kuitenkin tekemässä paluuta julkisuuden valokeilaan Euroopan suunnalla brittisarjassa.

Splash
Splash
Splash
Splash