Lapset toivoivat Reino Nordinin hittiä – sitten Nordin ilmestyi itse paikalle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi kesän kuumimmista kotimaisista artisteista on ollut Reino Nordin, jonka Antaudun-hitti on muodostunut jo eräänlaiseksi kesän tunnuskappaleeksi. Nordin niittää menestystä niin lasten kuin aikuistenkin keskuudessa, ja niinpä hänen musiikkinsa on usein kaikenikäisten toivelistalla.

Näin kävi myös lasten ja nuorten kuntoklubi Gymillä, jossa saatiin kuitenkin pelkän kappaleen sijaan melkoinen yllätys. Nordin saapui nimittäin henkilökohtaisesti esiintymään lapsille, ja luonnollisesti settiin kuului myös kesähitti.

– Kun toivot leiridiscon soittolistalle Reino Nordinin Antaudun -biisin ja yhtäkkiä Reino saapuukin sen sulle laulamaan. HYVÄÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE! Toivoo Gymi & lapset PS Katja-ope melkein pyörtyi, Gymin Facebook-sivuilla kerrottiin.