Nainen ei antanut tippiä pitsalähetille – sai neljä sivua pitkän uhkauskirjeen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kalifornian Hermosa Beachilla asuva Lauren Ledford on järkyttynyt saadessaan kirjeen pitsalähetiltään. Kirjeessä ruokalähetti eritteli syitä, miksi naisen olisi pitänyt antaa hänelle juomarahaa. Lisäksi huumeiden vaikutuksen alaisena ollut kuljettaja uhkaili naista neljän dollarin tähden.

Lauren Ledford oli luullut, että pitsalähetille kuuluva juomaraha oli sisällytetty kuljetusmaksuun. Näin ei kuitenkaan mitä ilmeisimmin ollut, sillä muutamaa päivää myöhemmin pitsan Ledfordille toimittanut mies lähestyi naista häiriintyneellä kirjeellä. Toisin sanoen kuljettaja oli pannut naisen osoitteen muistiin ja käynyt hänen oven takanaan.

Harakanvarpailla kirjoitettu kirje on toimitettu poliisille. Ledford julkaisi kirjeestä kuvia Facebookiin, koska hän haluaa varoittaa myös muita alueen asukkaita omituisen pitsakuskin käytöksestä. Ruoat oli toimitettu Postmates-kuljetus palvelun kautta.

PLEASE READ and BE AWARE Yesterday, I came home to a 4 page letter left on my door from a @postmates delivery man….

Publié par Lauren Olivia Ledford sur vendredi 28 juillet 2017