Selena Gomez kärsi viihdemaailmasta – löysi viimein tasapainon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popmaailmasta tutut laulajat, Selena Gomez ja The Weeknd, ovat seurustelleet jo tovin. Justin Bieberin kanssa teini-ikäisenä on-off -suhteessa ollut Selena Gomez hehkuttaa nykyistä elämäntilannettaan ja rakastaan. Nainen on ymmärtänyt, mitä on olla itsenäinen.

– Tunsin itseni epävarmaksi nuorempana ja olin jatkuvasti muiden vaikutuksen alaisena. Lopulta sitä vain haluaa rinnalleen ihmisen, josta tulee osa elämää, eikä koko elämä. Olen onnekas, sillä mieheni on ennen kaikkea paras ystäväni, Selena Gomez tunnusti InStyle-lehdelle.

Selena Gomez myöntää kärsineensä siitä, että on aloittanut uransa viihdemaailmassa hyvin nuorena. Hän ei suosittele showbisnestä kasvuiässä oleville, sillä se voi vahingoittaa minäkuvan muodostumista. Selena Gomezin päämääränä on nykyisin saavuttaa tasapainoinen ja onnellinen elämä.