Koska kaikki muu on jo tehty – tässä on japanilainen ripulirobotti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netti on antanut ihmisille mahdollisuuden esitellä keksintöjään ja rakennelmiaan koko maailmalle. Oman elämänsä insinöörit tehtailevat jatkuvasti uusia vekottimia, joiden avulla yritetään saavuttaa mainetta ja mammonaa. Nyt on rakennettu ripulirobotti.

Japanilaiset miehet ovat rakentaneet robottikurssilla laitteen, joka hämmästyttää olemassaolollaan. Ei ehkä siksi, että kyseessä olisi mullistava taidonnäyte. Vaan siksi, että robotti syöksee ripuliulostetta muistuttavaa materiaalia päälaestaan.

Robotin nimi on Dorodorobo. Kauko-ohjattava ripulirobotti kävelee eteenpäin ja heiluttelee käsiä muistuttavia ulokkeitaan. Sen ulkonäkö on pökälemäinen ja kiiluvat silmät lisäävät pelkokerrointa entisestään.