Näitä et halua nakkikioskin jonoon – nyrkiniskuista aktivoituvat liekinheittimet!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Youtube-kanavaansa ylläpitävä Sufficiently Advanced on rakentanut käsiin asennettavat laitteet, joiden avulla voi muodostaa näyttäviä liekkejä ilmaan. Liekinheittimet toimivat ainoastaan silloin, kun ne kädessä tekee napakan nyrkin iskun eteenpäin.

Nyrkin iskusta aktivoituvat liekinheittimet kuulostavat lähinnä taistelupelin varustukselta, mutta videoblogiaan pitävä mies on tehnyt niistä totisinta totta. Nyrkkiliekinheittimiä testaava kung fu -mestari Oscar Perez tuntuu olevan lisävarusteista innoissaan. Hän näyttää mallia liikesarjoista, joissa lieskat roihahtavat näyttävästi ilmaan.

Liekinheitinten idea syntyi The Legend of Korra -animaatiosarjan pohjalta, jossa on samankaltaisen ominaisuuden omaavia tulentaitajia. Amatööreille nyrkkeihin asennettavat liekinheittimet eivät sovi, koska ne eivät aktivoidu laiskoista iskuista.