”Omakotitalo kerrostalokaksion hinnalla” – Valkeakosken talonäyttelyssä ideoita ja ajatuksia

Koti & Asuminen Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Asuntomessut ovat monille rakentamisesta ja remontoinnista kiinnostuneille yksi kesän vakiokohteista, mutta tänä vuonna listalle kannattaa ottaa myös Valkeakosken valtakunnallinen talonäyttely, joka käynnistyi perjantaina ja on avoinna 13. elokuuta saakka. Talonäyttely voi terminä olla hieman aliarvioitu, sillä todellisuudessa kyseessä ovat pienimuotoiset asuntomessut.

Näyttelyssä on esillä 16 yksilöllistä pientalokohdetta, joissa teemana on omakotiasuminen kerrostaloasumisen hinnalla. Näyttelyssä esitellään pieniä ja edullisia noin 60 – 90 neliön pientaloja, joiden kokonaishinta tontteineen on vain 150.000 – 200.000 euroa ja joissa myös asumiskustannukset ovat edullisia. Stara kävi tutustumassa messutaloihin ja esittelee alla talonäyttelyn antia kuvina.

Paitsi talojen tilaihmeitä näyttelyssä esitellään myös tapoja rakentaa pienille tonteille taloja siten, että tontille mahtuu myös mukavan kokoinen ja viihtyisä piha-alue. Tämänkaltaiset talot ovat omiaan varsinkin pienille perheille, kuten sinkuille ja senioreille, jotka haluavat asua kerrostalon sijaan omakotitaloissa ja nauttia omasta pihasta. Näyttelytaloista löytyy myös monia mielenkiintoisia yksityiskohtia. Talonäyttely on avoinna päivittäin kello 10.00 – 18.00 ja liput aikuisilta maksavat 10 euroa.

Valkeakosken talonäyttely 2017, Kuva: Stara
Valkeakosken talonäyttely 2017, Kuva: Stara
Valkeakosken talonäyttely 2017, Kuva: Stara
Valkeakosken talonäyttely 2017, Kuva: Stara
Valkeakosken talonäyttely 2017, Kuva: Stara
Valkeakosken talonäyttely 2017, Kuva: Stara
Valkeakosken talonäyttely 2017, Kuva: Stara
Valkeakosken talonäyttely 2017, Kuva: Stara
Valkeakosken talonäyttely 2017, Kuva: Stara
Valkeakosken talonäyttely 2017, Kuva: Stara
Valkeakosken talonäyttely 2017, Kuva: Stara
Valkeakosken talonäyttely 2017, Kuva: Stara
Valkeakosken talonäyttely 2017, Kuva: Stara
Valkeakosken talonäyttely 2017, Kuva: Stara
Valkeakosken talonäyttely 2017, Kuva: Stara
Valkeakosken talonäyttely 2017, Kuva: Stara
Valkeakosken talonäyttely 2017, Kuva: Stara