12 Junior MasterChef -kilpailijaa esiteltiin – kuka heistä on paras junnukokki?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taitavat nuoret kokit aloittavat pian kisailun Junior MasterChef Suomi -tittelistä, kun sarjan kolmas tuotantokausi alkaa Nelosella 5. syyskuuta. Mukana on 12 taitavaa nuorta 8-13-vuotiasta kokkia, jotka pistävät kaikkensa peliin ansaitakseen tavoitellun voiton.

Kilpailijoista osa on ehtinyt jo työskennellä leipomossa ja käydä ruokakursseilla Etelä-Amerikassa saakka. Upeiden annosten lisäksi luvassa on makeita onnistumisen hetkiä ja kitkeriä pettymyksen tunteita. Tuomareina kolmannella kaudella toimivat Tomi Björck, Henri Alén ja Sara La Fountain.

Kaksitoista Junior MasterChef Suomi -kilpailijaa ovat 12-vuotias Topias Holappa Tampereelta, 13-vuotias Otto Leskinen Nilsiästä, 13-vuotias Hilla Kontinen Porista, 12-vuotias Inka Jämsen Tampereelta, 12-vuotias Miro Kuitunen Turengista, 10-vuotias Sara Brandao Vantaalta, 10-vuotias Akseli Olli Kirkkonummelta, yhdeksänvuotias Emilia Patja Espoosta, 13-vuotias Ilmari Nurminen Helsingistä, 11-vuotias Petu Luikku Tuusulasta, 11-vuotias Taru Eloranta Espoosta ja 12-vuotias Fanny Johansson Espoosta.