Kaapista tuleminen oli liikaa? Aaron Carter erosi tyttöystävästään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poplaulaja Aaron Carter tuli äskettäin kaapista ulos julkaisemalla faneilleen kirjeen sosiaalisen median tileillään. Mies kertoi kiinnostuvansa molemmista sukupuolista, eli olevansa bi-seksuaali. Nyt hän on eronnut tyttöystävästään Madison Parkerista.

Aaron Carter ja Madison Parker ovat eronneet yhteisymmärryksessä. Poplaulaja haluaa nyt keskittyä hyvinvointiinsa, terveyteensä ja musiikkiin. Ero oli molempien osapuolten yhteinen ja he aikovat jatkaa matkaa ystävinä. Aaron Carter on ollut viime päivinä runsaasti otsikoissa muun muassa seksuaalisen suuntautumisensa vuoksi, Entertainment Tonight uutisoi.

29-vuotiaalta mieheltä ilmestyy pian uusi levy. Hän kertoi äskettäin kasvaneensa viihdeteollisuuden parissa ja tajunneensa 13-vuotiaana olevansa kiinnostunut sekä tytöistä että pojista. Hän oli ensimmäisen kerran miehen kanssa suhteessa ollessaan 17-vuotias.

Georgia 🍑

A post shared by MADPICS (@madpics) on

Georgia 🍑

Henkilön MADPICS (@madpics) jakama julkaisu 5. 05ta 2017 klo 14.58 PDT