Koskenkorva Vodka Yhdysvaltojen markkinoille: ”Merkittävä avaus”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ikoninen suomalainen alkoholijuoma Koskenkorva Vodka pääsee Yhdysvaltojen markkinoille. Altia on solminut Infinium Spiritsin kanssa sopimuksen Koskenkorvan maahantuonnin aloittamisesta Yhdysvaltoihin.

– Koskenkorva Vodkan brändiuudistus on tuonut sille useita kansainvälisiä palkintoja ja huomiota vientimarkkinoilla. Nyt solmittu sopimus on Altialle merkittävä avaus Yhdysvaltojen markkinoille. Infinium Spirits on meille strateginen partneri, jonka kanssa pyrimme pitkällä aikajänteellä yhdessä rakentamaan brändiä ja jakelua, kertoo Altian viennistä vastaava johtaja Janne Halttunen.

Alkoholijuomat ovat Suomen elintarviketeollisuuden suurin vientituote 150 miljoonan euron vuotuisella viennillä, ja Koskenkorva Vodka on Altian tärkein vientibrändi. Sitä myydään tällä hetkellä lähes kolmeenkymmeneen maahan.

– Yhdysvalloissa on väkevien juomien parissa vahvassa kasvussa käsityötrendi ja aito alkuperä. Koskenkorva Vodkan puhtaus ja vastaavat tähän trendiin täydellisesti. Olemme iloisia saadessamme sen täydentämään korkealaatuista väkevien salkkuamme, kertoo Steven Brecher, Infinium Spiritsin toimitusjohtaja.