Anna Abreu alastomana promokuvauksissa? Vihjaileva kuva Instagramiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkilaulaja Anna Abreu julkaisi tänään Instagramissaan valokuvan, jossa hän seisoskelee pyyhe päällään pihalla. Fanien huomion heti kiinnittäneen kuvan yhteydessä Abreu kertoo kuvan olevan peräisin promokuvauksista, joissa hän on mahdollisesti poseerannut alastomana.

– Viikko sitten ”olin alasti” häissä ja tänään ”olin alasti” Kontulassa promokuvauksissa. #vanhathoodit #nudisti, Anna Abreu kirjoittaa.

Abreu ei siis vielä paljastanut oliko hän todella kameran edessä ilman vaatteita vai ainoastaan siihen suuntaan. Joka tapauksessa fanit taitavat saada seuraavaksi tyylikkäitä ja jopa rohkeita promokuvia suosikkilaulajasta.

Viikko sitten "olin alasti" häissä ja tänään "olin alasti" Kontulassa promokuvauksissa. #vanhathoodit #nudisti

Henkilön Anna Abreu (@annaabreuofficial) jakama julkaisu