Kiinalaisravintolassa alennusta rintojen koon perusteella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kiinalainen Trendy Shrimp -niminen ravintola on saanut runsaasti vihapalautetta erikoisen alennusjärjestelmänsä ansiosta. Hangzhoussa sijaitseva ravintola antaa alennusta naisille heidän rintojensa koon perusteella. Asiakkaat ovat valittaneet asiasta kuluttajasuojavirastoon.

Qianjiang Evening Post on julkaissut artikkelin, jossa kerrotaan kiinalaisravintolan syrjivästä alennussysteemistä. Ravintola jakaa asiakkaansa heidän rintojen kuppikoon perusteella eri ryhmiin, ja mitä isommat rinnat naisella on sitä enemmän hän saa alennusta. Taulukko on asetettu A-kuppikoosta aina G-kuppiin saakka.

Sitä emme tiedä, kuinka ravintola todentaa rintojen koon. Asiakkat voisivat huijata henkilökuntaa esimerkiksi käyttämällä keinotekoista sisältöä rintaliiveissään. Ravintolan mainosjulisteet on poistettu niiden aiheuttaman polemiikin myötä.