Lost in Music vahvisti esiintyjäkaartinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen kaupunkifestivaali Lost in Music järjestetään lokakuussa kaupungin elävän musiikin ravintoloissa. Musiikki & Media -ammattilaistapahtumaan kuuluvan ja täysi-ikäisille avoimen tapahtuman esiintymispaikat ovat Pakkahuone, Klubi, Telakka, Dog’s Home, Jack the Rooster, Olympia, Doris, Bar Passion, O’Connell’s ja TTT-klubi.

Yhdennentoista Lost in Musicin esiintymislavoilla tullaan näkemään yhteensä yli 60 artistia ja yhtyettä. Tapahtuma antaa jälleen laajan katsauksen suomalaisen musiikin nykytilasta: Lost in Musicin tunnelmat vaihtelevat Turmion Kätilöiden tyrmäävästä konemetallista Iisan tyylipoppiin ja Huoran kiihkeästä punkista Litku Klemetin iskelmästä ponnistavaan vahvaan ilmaisuun.

Festivaali myös teemoittaa tyylejä yhdeksi illaksi yhteen esiintymispaikkaan, sillä luvassa on muun muassa Metal Expo sekä moderniin folkiin ja kansanmusiikkiin keskittynyt kokonaisuus. Vaikka Lost in Music on K18-tapahtuma, festivaalin ohjelmassa tulee olemaan myös nuoremmalle väelle suunnattu iltapäiväkonsertti.

Jo aiemmin julkistettuja Lost in Music -esiintyjiä ovat esimerkiksi Youtube-tähti ja multitalentti Saara, kansainvälistä suosiotaan koko ajan lisäävät Battle Beast ja Satellite Stories, rockia menestyksekkäästi uudistava The Holy ja rullaavan rock’n’rollin veteraani Francine. Kansainvälisiä artisteja tapahtumassa edustavat norjalaiset Honningbarna ja Tomin sekä nuori skottilaulajatar Tamzene.