Aidon näköisesti ilmeilevä Abraham Lincoln -robotti hämmästyttää

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teemapuistoissa voidaan nähdä lähitulevaisuudessa robottinukkeja, jotka näyttävät ja liikkuvat hämmästyttävästi aitojen ihmisten lailla. Tämä käy ilmi animatronista Abraham Lincoln -nukkea esittelevällä tuoreella videolla.

Garner Holt Productions -yhtiön luoma hahmo kykenee 40 erilaiseen kasvonilmeeseen. Sen valmistuksessa on käytetty uudenlaista pii-keinoihoa, joka muistuttaa hämmästyttävän paljon oikeaa ihoa huokosineen. Siinä missä useimmat animatroniset nuket liikkuvat 32 kuvan sekuntinopeudella, kykenee Lincoln-robotti 1,000 kuvan sekuntinopeuteen.

Animatroninen Abraham Lincoln -nukke on osa Garner Holt Productionsin historiallisista hahmoista koostuvaa Living Faces of History -mallistoa. Yhtiön blogin mukaan suunnitelmissa on myydä robotteja teemapuistoihin ympäri maailman. Lincoln-patsas on ollut jo esillä Walt Disneyn D23-tapahtumassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat