Robbie Williams sulatti jättiyleisön sydämet Tampereella – intiimi konsertti täydelle stadionille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmaailman suurimpiin tähtiin jo parin vuosikymmenen ajan lukeutunut Robbie Williams konsertoi eilen Tampereen Ratinassa. Noin 30.000 konserttivierasta sai nauttia odotettua lyhyemmäksi jääneen konsertin aikana paitsi Robbien lukuisista hiteistä myös miehen poikkeuksellisesta lavakarismasta ja rennosta lavaesiintymisestä.

Robbie Williams Tampereella 10.08.2017, Kuva: Stara
Robbie Williams Tampereella 10.08.2017, Kuva: Leo Baron

Kiertueen Heavy Entertainment Show -nimikkokappaleella alkanut konsertti ei ollut pyrotekniikan ja valojen show, vaan ulkomusiikillisten seikkojen sijaan siinä keskityttiin herraan itseensä. Robbien ilmiömäinen lavapreesens toimi alusta loppuun, ja hänen rennot ja jopa intiimit välispiikkinsä ovat jo niin rutiinia, että ne vaikuttavat täysin spontaaneilta.

Williams kertoi hittiensä välissä niin omista lapsistaan ja isästään kuin myös 90-luvun kulta-ajasta Take Thatin riveissä. Tarinat kruunasi isän nouseminen lavalle mustassa smokissa. Rock DJ -hitissään ja George Michaelin Freedom-hitin coverissa Robbie Willias vaikutti olevan aidosti tippa silmässä. Jälkimmäisessä hän lähetti terveiset yläkertaan ja kertoi miten suuri hetki hänelle oli ollut George Michaelin tapaaminen ensikerran.

Robbie Williams Tampereella 10.08.2017, Kuva: Stara
Robbie Williams Tampereella 10.08.2017, Kuva: Leo Baron
Robbie Williams Tampereella 10.08.2017, Kuva: Leo Baron
Robbie Williams Tampereella 10.08.2017, Kuva: Leo Baron

Biisien välissä Robbie laulatti yleisöä useaan otteeseen esittämällä accapellana potpurreja takavuosien hiteistä House of Painista Kris Krossiin ja MC Hammeriin. Yksi konsertin kohokohdista oli Angelsin aikana noussut kännykkävalojen meri, joka ei ole mitään uutta, mutta tällä kertaa sykähdytti tavallista enemmän. Biisilistalla oli myös Rudebox, jonka heikosta menestyksestä Robbie itsekin vitsaili avoimesti.

Kaiken kaikkiaan konsertista jäi sen lyhyydestä huolimatta erittäin positiivinen jälkimaku. Tampereen Ratinan stadionilla järjestelyt toimivat ensiluokkaisesti, sillä ihmismassa kulki sujuvasti joka suuntaan ja anniskelualueella palvelu pelasi. Tämän perusteella Tampereella tullaan toivottavasti näkemään jatkossakin megaluokan konsertteja.

Robbie Williams Tampereella 10.08.2017, Kuva: Stara
Robbie Williams Tampereella 10.08.2017, Kuva: Leo Baron
Robbie Williams Tampereella 10.08.2017, Kuva: Leo Baron
Robbie Williams Tampereella 10.08.2017, Kuva: Leo Baron
Robbie Williams Tampereella 10.08.2017, Kuva: Stara

Konsertin biisilista:

HEAVY ENTERTAINMENT SHOWLET ME ENTERTAIN YOUMONSOON / YMCA…PARTY LIKE A RUSSIANMINNIE THE MOOCHERFREEDOMLOVE MY LIFEMedleyCOM UNDONE / NEVER FORGETMILLENIUMSOMETHING STUPIDRUDEBOX / KIDSSWEET CAROLINEFEELROCK DJSHE’S THE ONEANGELSMY WAY