Kissa ei käytä oravanpyörää ilman yleisöä – maukuu omistajan paikalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissojen omistajat hankkivat lemmikeilleen kotiin aina erilaisia leluja ja raapimis- sekä kiipeilypuita, että kodin huonekalut ja irtaimisto pysyisivät mahdollisimman koskemattomina pieniltä tuhotöiltä. Eräs nainen on hankkinut kissoilleen ison oravanpyörän, josta ainakin perheen toinen kissa näyttäisi nauttivan.

Nainen on kuvannut YouTube-videolle kissaansa, joka maukuu ja pyytää häntä tulemaan oravanpyörän luo. Kissa ei jostain syystä halua juosta oravanpyörässä yksin vaan haluaa aina omistajansa valvovan silmäparin vierelleen ennen kuin se suostuu käyttämään oravanpyörää.

Videolla nähdään miten kissa maukuu omistajan yleisökseen oravanpyörän luo. Vasta kun nainen vakuuttelee kissalle katsovansa sen juoksemista, kissa alkaa liikkumaan pyörän sisällä. Heti kun kissasta alkaa tuntumaan, että kuvaaminen vie naisen huomiota liikaa, se pysähtyy ja jatkaa vaativaa maukumista.