Kissanpentu heitettiin nuotioon kuolemaan – sitten ohikulkija sattui paikalle

Ohhoh! · Stara.fi

Ihmisten silmitön julmuus eläimiä kohtaan saa kerta toisensa jälkeen muut ihmiset raivon valtaan, sillä puolustuskyvyttömien eläinten satuttaminen on yksi raukkamaisimmista teoista, joita ihminen voi tehdä. Niin tälläkin kertaa, kun kissanpentu löydettiin nuotiosta.

14-viikkoinen kissanpentu löydettiin tajuttomana nuotiosta, jota ohikulkija tuli katsomaan lähempää Englannin Sunderlandissa. Pahoin palanut eläin pelastui, koska sen tassut näkyivät liekkien lomasta. Pahoin vammautunut kissa sai pelastumisen jälkeen nimen Phoenix.

Sittemmin Phoenix on toipunut kuin ihmeen kaupalla koettelemuksestaan, mutta merkittävä osa sen karvoista ei ole kasvanut takaisin. Nyt kissa on saanut lisäksi uuden kodin, jossa sitä rakastetaan ja jossa se saa tarvitsemaansa hoitoa.

Splash
Splash
Splash