Lihaa syövät merieliöt iskivät rannalla – söivät teinin jalat verille

Ohhoh! · Tim Isokivi

Australian Melborunessa asuva teini on päätynyt sairaalaan jouduttuaan outojen merenelävien hyökkäämäksi. Pienten ötököiden kerrotaan syöneen hänen jalkansa verille. Tapauksesta otettu kuvamateriaali ei sovi herkimmille lukijoille.

16-vuotias Sam Kanizay oli päättänyt viilentää jalkojaan jalkapallotreenien jälkeen Dendy Streetin rannan merivedessä. Noustuaan ylös vedestä hänen jalkansa olivat veriset ja pienten lihaa syövien otusten peittämät.

Verenvuoto ei loppunut, joten Sam toimitettiin sairaalaan. Lääkärit olivat tapauksesta ihmeissään, eivätkä osanneet selittää mitä teinille oli oikein tapahtunut.

– Verenvuoto jatkui, vaikka yritimme pyyhkiä hänen jalkojaan. Sairaalan lattialla oli valtava verilammikko. Kukaan ei tiedä, mitä olennot olivat, teinin isä, Jarrod Kanizay paljasti.

– Lääkärit ovat yrittäneet selvittää asiaa myrkkyasiantuntijoilta, merieläinten tutkijoilta, muilta Melbournen lääkäreiltä… Kukaan ei vain tiedä, mies jatkoi.

New South Walesin yliopiston tutkija Alistair Poore kertoi Guardian-lehdelle epäilevänsä asialla olleen meressä elävät pienet meritäit. Hän kuitenkin toteaa, että vain valtava lauma meritäitä olisi pystynyt aiheuttamaan niin runsasta verenvuotoa kuin tässä tapauksessa.

 

***** Warning Graphic Images********These aren't special effects from a horror film; this is fact. After standing in…

Publié par Australian Pacific Training Solutions sur lundi 7 août 2017