Ihmis-Ken kuin elävä nukke – näky kuin sarjakuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tosielämän Ken-nukkena tunnettu Rodrigo Alves kiidätettiin taannoin sairaalaan komplikaatioiden vuoksi. Plastiikkakirurgiaan hurahtaneelle Alvesille on tehty vuosien varrella jopa 42 erilaista kauneusleikkausta, joiden myötä hän haluaa muuttaa itsensä tosielämän Ken-nukeksi.

Eilen illalla Rodrigo Alves ja Danni Levy kuvattiin Lontoossa juhlimassa yhdessä DSKRT-klubilla.

Rodrigo Alvesin taannoisesta operaatiosta aiheutui hengenvaarallinen ongelma, kun toiseen sieraimeen muodostui kuolio. Leikkaushaavat eivät parantuneet odotetulla tavalla ja keho alkoi hylkiä leikeltyä nenää. Lääkärit pelkäsivät, että tulehdus leviäisi myös muualle miehen kasvoihin. Kauneusleikkauksiin jo 382.000 euroa tuhlannut Rodrigo Alves toipui kriittisestä tilanteesta, ja sittemmin hän vieraili ITV-televisiokanavalla kertomassa kokemuksistaan.

Splash
Splash
Splash
Splash