Sampo Kaulanen osoitti: Miehet eivät olekaan aina väärässä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen ja hänen Minttu-vaimonsa ovat energinen pari, joka ottaa muiden avioparien tavoin joskus hieman sanallisesti yhteen. Nyt Sampo on paljastanut Facebook-päivityksessään, että miehet eivät olekaan aina väärässä naisten kanssa väiteltäessä.

Kaulanen kertoo alla nähtävällä videolla konkreettisen tapauksen, jossa väiteltiin matkapuhelinten latureista ja jossa hän oli sittenkin lopulta oikeassa. Tapaus tuo lohtua ja rohkaisua miesten elämään kautta maan, sillä Kaulasella lienee runsaasti kohtalotovereita Suomessa ja muissa maissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat