19-vuotias meikkitaiteilija on oppinut itse – lumovat meikit kukkien ja lehtien avulla

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kauneuteen liittyvien trendien saralla on nähty viime aikoina oikeaa väreillä ilottelua. Kirkkaita värejä on käytetty pitkään luomiväreissä ja jopa kulmakarvoissa, jotka on piirretty sateenkaaren väreihin. Nyt eräs meikitaiteilija on lumonnut ihmiset silmämeikeillä, joihin hän on lisännyt kasveja.

Ellie Costello -niminen meikkitaiteilija on 19-vuotias itseoppinut meikkaaja, joka on valloittanut monet hänen kauniilla Instagram-kuvillaan. Taiteellisiin ja erikoisiin silmämeikkeihin on yhdistelty lehtiä ja kukkia, jotka ovat vieneet meikin aivan uudelle tasolle.

Costellon silmämeikit näyttävät aivan siltä kuin ne olisi tehty muotinäytöksiä varten. Kukat ja lehdet yhdessä tekevät meikkityyleistä lähes taianomaiset ja keijumaiset. Kenties tällaista tyyliä pystyisi kohtuuden rajoissa soveltamaan myös tulevan kesän festarimeikkeihinkin.