Brittirealityn seksipommi Marbellassa – pikkumekko kuin makkarankuori

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen realitysarja The Only Way is Essex on nähty Suomessa nimellä Glamourelämää Essexistä, ja sarja on nostanut monia nuoria kaunottaria kansainväliseen suosioon. Eräs heistä on Georgia Kousoulou, joka lukeutuu sarjan muodokkaimpiin tähtiin.

The Only Way is Essex -realitysarjaa on kuvattu viime päivinä Espanjan Marbellassa, jossa myös sen tähdet ovat luonnollisesti liikkuneet paljon. Eilen illalla ryhmä lähti viettämään iltaa klubeille, ja Georgia kuvattiin suuntaamassa Marbellan yöhön makkarankuorimaisessa tiukassa pikkumekossa.

Georgia Kousoulou seurusteli aiemmin realitytähti Grace Andrew’n kanssa, mutta suhde päättyi lopulta julkiseen eroon. Sittemmin parin huhuttiin palanneen yhteen, mutta romanttinen lemmenloma toisen miehen kanssa vahvisti eron.

Splash
Splash
Splash