Kysely: Tinderistä etsitään tosirakkautta seksiä enemmän

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ihmiset hakevat kumppaneita puhelinsovellusten avulla. Sen lisäksi, että treffiapplikaatioita käytetään satunnaisen seksiseuran iskemiseen, haetaan niiden avulla myös aitoa parisuhdetta. Treffisovellukset vaikuttavat sinkkujen elämään enemmän kuin he arvaavatkaan.

Indianan yliopiston Kinseyn instituutti toteutti kyselyn 140.000 ihmiselle 198 eri maassa. Vastausten perusteella Tinderiä käytetään erityisesti parisuhteen etsimistä, eikä niinkään yhden yön juttuja varten. Vaikka sovelluksessa on tarjolla seksiseuraa jokaiseen makuun, on sen suurin tarkoitus löytää aitoa rakkautta.

Sovellusten avulla voi myös löytää uusia asioita itsestään ja seksuaalisuudestaan. Teknologian avulla voi saavuttaa parempia kokemuksia elämässä, kuten löytää aidon sielunkumppaninsa yhdellä napin painalluksella. Tinderin avulla saatetaan myös poistaa elämän tylsiä hetkiä yksinkertaisesti chattailemalla vastakkaisen sukupuolen kanssa, mutta suurin osa ihmisistä etsii parisuhdetta tositarkoituksella.