Cheekin päivä aloittaa Vain elämää -tähtikauden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Vain elämää -ohjelmasarja jatkuu jälleen 1. syyskuuta, kun ennen varsinaisen kauden alkamista on luvassa etkolähetys, jossa muistellaan aikaisempien kausien tapahtumia. Uuden kauden Ensimmäinee artistipäivä nähdään televisiossa 8. syyskuuta, jolloin on Cheekin päivä.

Ruisrock 2014, Kuva: Stara

Kaikki tulevan Vain elämää -tähtikauden artistit ovat olleet mukana aiemminkin. Cheekin lisäksi mukaan ovat Sanni, Kaija Koo, Jari Sillanpää, Jenni Vartiainen, Toni Wirtanen ja Juha Tapio. Tulevalla kaudella Vain elämää palaa Hirvensalmen Satulinnaan.

Tulevalla kaudella Vain elämää -jaksot ovat kahden tunnin pituisia, minkä ansiosta kappaleista kuullaan myös televisiossa kokonaiset versiot yhdellä istumalla. Cheekin päivän jälkeen artistien päivät nähdään tässä järjestyksessä: Jari Sillanpää, Sanni, Toni Wirtanen, Jenni Vartiainen, Juha Tapio ja Kaija Koo.