Kendall Jenner riisui Adidaksen mainoskampanjaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kylie Jennerin Snapchat-tilin kaapannut hakkeroija uhkasi taannoin jakaa tähden alastonkuvia, mutta hänen siskonsa Kendall jakaa omiaan vapaaehtoisesti. Kendall nimittäin jakoi itse itsestään alastonkuvan jo ilman hakkerointiakin. Nyt hän poseeraa alushoususullaan Adidaksen kampanjassa.

Kendall Jenner nähdään poseeraamassa Adidas Originals -mainoskampanjan tuoreissa kuvissa. Äskettäin Kendall Jenner valittiin myös La Perlan alushousubrändin malliksi, ja hän poseerasi niukoissa pikkuhousuissa muotikuvaajien Mert & Marcusin ikuistamassa otoksessa.

21-vuotias Kendall Jenner kuvattiin taannoin timanttisormus nimettömässä sormessaan. Tämä sai aikaan huhuja, joiden mukaan Kendall olisi mennyt kihloihin räppäripoikaystävänsä A$AP Rockyn kanssa. Kumpikaan ei kuitenkaan suostunut kommentoinut kihlaushuhuja.

Splash
Splash
Splash