Stuntnainen kuoli Deadpool 2 -kuvauksissa – tuotanto keskeytetty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemedioissa on seurattu viime aikoina tarkasti Deadpool 2 -elokuvan käänteitä, sillä parhaillaan kuvattavan elokuvan taustalla tapahtui paljon jo ennen kuvausten alkamista. Nyt elokuvan kuvaukset on keskeytetti traagisen onnettomuuden vuoksi, sillä stuntnainen menetti onnettomuudessa henkensä.

Parhaillaan Kanadan Vancouverissa kuvattavana olleen elokuvan kuvauspaikalla tapahtui tapaturma, jossa Dominon roolia näytellyt stuntnainen Joi ’SJ’ Harris kaatui rajusti moottoripyörällään ja lensi suurella nopeudella ikkunaan. Hän menehtyi saamiinsa vammoihin.

Deadpool 2 -elokuvan on määrä saada Yhdysvaltojen ensi-iltansa 1. kesäkuuta 2018, mutta elokuvan tuotanto on pantu toistaiseksi jäihin onnettomuuden vuoksi. Elokuvan pääosissa nähdään Josh Brolin, Ryan Reynolds, Zazie Beetz, Morena Baccarin ja T.J. Miller.

Splash
Splash
Splash

PÄIVITYS: Uhrin nimi tarkennettu, kun se vahvistettiin.