Veljeksille tuli riitaa tacoista – tilanne eskaloitui vankilareissuksi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Vanha sananlasku kuuluu: ”Tee ihan mitä muuta tahansa, mutta älä koske ruokaani”. Todellisuudessa kyseistä sananlaskua ei ole olemassa, mutta se voisi päteä ainakin amerikkalaisen perheen veljeksiin. Toinen veljeksistä ei halunnut jakaa tacojaan.

Alabamassa asunut nuori mies oli käynyt ostamassa Taco Bellistä ruokaa ja juomaa itselleen sekä veljelleen. Hän otti itselleen limonadia ja veljelleen vettä. 19-vuotias veli, Tyler Tarrell Dukes, hermostui saatuaan juomaksi pelkästään vettä. Lisäksi Tyler olisi halunnut syödä kaiken ostetun ruoan itse, eikä jakaa sitä veljensä kanssa.

Tilanne äityi tappeluksi ja 19-vuotias mies hakkasi ruokaa tuoneen veljensä pesäpallomailalla. Veljen päästä tuli verta, kun ambulanssi ajoi paikalle. Nyt ruoasta suuttunut Tyler on passitettu Limestonesin lääninvankilaan. Hän saattaa saada jopa kymmenen vuoden vankeustuomion, The Smoking Gun uutisoi.