Äidin tekemät letit hämmästyttävät – kuin taideteoksia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Englantilainen Anne julkaisee nettiin kuvia ja videoita tytöilleen tekemistään kampauksista. Naisen luomukset ovat upeita lettejä ja hiusviritelmiä. Hän yhdistää kahden tyttönsä kampauksiin silkkinauhoja kekseliäästi.

Insiderin kauneusosio on julkaissut Facebookissa videon, johon on koottu itseoppineen kampaajan tekemiä luomuksia. Anne osaa letittää tyttärensä hiukset tavalla, josta moni äiti vain haaveilee. Pikkutyttöjen hiukset ovat kuin taideteoksia.

Moni amatöörikampaaja on opetellut erikoislettien tekoa YouTuben videoiden avulla. Jo perinteisen ranskanletin tekeminen vaatii sorminäppäryyttä, mutta pidemmälle viety kampausharrastus onnistuu vain sinnikkäällä harjoittelulla. Annen tekemät lettikokonaisuudet innostavat varmasti myös muita vanhempia.