Floyd Mayweather haki erikoista tavaramerkkiä – peliyhtiö vastasi heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden kiistatta merkittävin nyrkkeilyottelu on Floyd Mayweatherin ja Conor McGregorin kohtaaminen Las Vegasissa varhain sunnuntaiaamuna 27. elokuuta Suomen aikaa. Nyrkkisankarien kohtaamiset lehdistötilaisuuksissa ovat muodostuneet mediatempauksiksi monestakin syystä, ja herrojen nokkapokka jatkuu luonnollisesti aina kehään saakka.

Splash

Äskettäin ESPN-kanavan toimittaja Darren Rovell paljasti, että brändäyksen mestari Mayweather on hakenut viittä eri tavaramerkkiä 50-0 -ennätystulokselle, joka hänellä on nyt tähtäimessään. Siihen ei ole kukaan muu aiemmin kyennyt. Parhaillaan Mayweather on 49-0 -tuloksellaan tasoissa Rocky Marcianon kanssa.

Peliyhtiö Betsafe kertoi tällä viikolla, että se vastaa Mayweatherin tavaramerkkien hakuun tarjoamalla McGregorin voitosta rahat takaisin 50-kertaisena. McGregorin sponsoriksi ryhtynyt yhtiö lennättää lisäksi valittuja ihmisiä McGregorin yksityiskoneella Lontoosta Las Vegasiin ja takaisin, ja mukana on tällä tietoa myös nimekäs suomalainen matkustaja.

UFC-mestari McGregor on noussut tällä viikolla sometähdeksi myös hieman erikoisella tavalla, kun hänen mediatilaisuudessaan esittämät iskut on teilattu sosiaalisessa mediassa. Lyöntien liikerataa on ihmetelty ja niistä on julkaistu runsaasti #McGregorChallenge-hashtagilla lukemattomia pilailuvideoita esimerkiksi Twitterissä.