Prince sai oman virallisen violetin sävyn: ”Love Symbol #2”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Edesmennyt muusikkolegenda Prince yhdistetään usein violetiin tähden suosittua väriä vaatetuksessaan, soittimissaan ja kappaleidensa sanoituksissa. Nyt poptähdelle on osoitettu kunniaa arvoisellaan tavalla.

Splash

Värisävyjä luova ja värikonsultointia tarjoava Pantone-yhtiö on luonut Princelle ikioman värisävyn. Love Symbol #2 -nimen saanut väri on tietenkin violetin sävyinen. Värin inspiraationa toimi Princen Yamaha-piano. Tähden tarkoituksena oli ottaa piano mukaansa kiertueella ennen kuolemaansa huhtikuussa 2016.

– Meille oli kunnia saada työstää Love Symbol #2 -väriä, selvästi erottuvaa violetin sävyä joka luotiin Princen muistoksia, Pantonen varatoimitusjohtaja Laurie Pressman totesi tiedotteessa.

– Love Symbol #2 mahdollistaa sen, että Princen ainutlaatuinen violetin sävy voidaan monistaa johdonmukaisesti, ja sen ikoninen asema voi säilyä miehen itsensä tavoin, tiedote jatkui.

57-vuotiaana kuollut Prince Rogers Nelson lukeutui kulta-aikoinaan maailman suosituimpiin artisteihin. Hänen suurimpia hittejään olivat muun muassa Kiss, Purple Rain ja When Doves Cry.