18-vuotias esiintyi senaattorina – meni kaikille läpi, kunnes…

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

18-vuotias Izaha Akins -niminen nuori mies on jäänyt kiinni huijauksesta, minkä vuoksi hänet on haastettu oikeuteen. Akins esiintyi senaattorina Sycamoressa Mohawk High School -nimisessä lukiossa.

Huijauksen avulla Akins oli halunnut näyttää, että koulun turvajärjestelmässä on puutteita. Koulua oli ollut todella helppo huijata, koska se ei olisi voinut kuvitellakaan tulevansa huijatuksi.

Kun Akins oli kuullut, että senaattori David Burke tulee pitämään luentosarjan lukiossa, Akins oli saanut idean esiintyä itse senaattorina. Hän oli soittanut koululle ja kertonut, että Burke on sairauden vuoksi joutunut astumaan alas senaattorin tehtävistä, minkä vuoksi Akins oli saanut tehtävän.

Akins oli vakuuttanut olevansa ensimmäinen 18-vuotias senaattori ja koulun virkailijat olivat uskoneet häntä. Akins oli The Blade -sivuston mukaan pitänyt vielä niin uskottavasti luennonkin koko luokalle aktiivisesta osallistumisesta politiikkaan, että opettajat eivät epäilleet mitään. Vasta oikean senaattorin saapuessa paikalle Akinsin tekemä huijaus tuli ilmi.