Hugh Jackman julkaisi kuvan aamupalastaan – ei ihme että lihakset kasvavat!

Fitness Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Hugh Jackman tunnetaan kaiketi parhaiten hänen äärimmilleen treenatusta Wolverine-roolistaan. Mies on supersankarin kehossa vielä vuosienkin jälkeen, eikä ihme, sillä hän treenaa päivät päästään.

Nyt Hugh Jackman on julkaissut kuvan aamupalastaan, jota hän kuvailee kevyeksi. Maallikon silmään aamiaislautanen näyttää kaikkea muuta kuin kevyeltä, sillä siinä komeilee järisyttävä määrä ruokaa. Jackman nauttii kevyellä aamiaisella ainakin munakasta, avokadoa, pekonia, pannukakkuja ja Vegemite-levitettä.

Australialainen näyttelijä Hugh Jackman kertoi Esquire-lehdelle, että ennen elokuvien kuvauksia hän treenasi intensiivisesti kovilla painoilla. Kovin treenijakso kesti kolme kuukautta ennen kameroiden käynnistymistä. Lihasten kasvattamisen jälkeen ne piti vielä saada näkyviin, minkä vuoksi 48-vuotiaan miehen tuli kuivattaa kehonsa nesteistä.