Kissanpentu leikki koiran hännällä – häntä vei lopulta voiton

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissanpennut rakastavat erilaisten asioiden jahtaamista ja vaanimista, minkä lisäksi hyökkääminen kuuluu niiden suosikkileikkeihin. Videolla nähdään hauska tilanne, kun kissanpentu ei ollut saada koiran heiluvasta hännästä tarpeekseen.

Kissan omistaja on kuvannut videolle hellyttävää tilannetta, jossa kissanpentu on alkanut leikkimään koiran heiluvalla hännällä. Isokokoinen koira istuu ja heiluttelee häntäänsä niin houkuttelevasti puolelta toiselle, että kissa ei pysty vastustamaan sitä.

Kissa on kuitenkin vielä niin pieni, että voimakkaasti heiluva häntä vie voiton joka kerta kun kissa tarraa siihen kiinni. Häntä lyö kissaa päähän ja riepottelee sitä lattialla edestakaisin, mutta sinnikäs kissa ei silti luovuta vaan jatkaa hännän vaanimista ja hyökkäämistä sen päälle.