Tulevaisuuden älylompakko – kamera, 3G, USB-laturi, GPS-paikannin

Digi Koti & Asuminen · Stara.fi

Digitalisaatio muuttaa maailmaa nyt nopeammin kuin koskaan, ja lähimaksujen tehdessä tuloaan myös lompakot muuttavat muotoaan. Tulevaisuudessa lompakot eivät enää sisällä seteleitä tai kolikoita, vaan toimivat yleisemmällä tasolla kantajansa avustajana. Niin myös uutuustuote The Volterman Smart Wallet.

Volterman-lompakko on monitoiminen, sillä se esimerkiksi lataa matkapuhelinta sisäänrakennetun akkunsa avulla sekä kertoo sijaintinsa GPS-sirunsa ansiosta. Lisäksi mukana on muun muassa kamera, joka ottaa kuvan jokaisesta lompakon avaajasta ja lähettää kuvan lompakon kadottua automaattisesti omistajalle.

Mielenkiintoinen ominaisuus on myös 3G-yhteys, jonka avulla lompakko toimii WLAN-verkon jakajana. Uutuuslompakko hakee parhaillaan Indiegogo-palvelussa joukkorahoitusta tuotteen kaupallisen tuotannon aloittamiseen. Tulossa näyttää olevan menestys, sillä yritys saavutti tavoitteensa jo muutamassa tunnissa.