Blac Chyna uhkeana bileissä – julkaisi oman nukkensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rob Kardashianin viime vuonna vietellyt glamourmalli Blac Chyna on aloittamassa uransa laulajana. Muun muassa Unversal’s capitol Records on tarjonnut levytyssopimusta seurapiirijulkkikselle, mutta nainen odottaa parempia tarjouksia osakseen.

Nyt Chyna on julkistanut oman näköisnukkensa, ja sitä juhlistaakseen hän oli pukeutunut lanseeraustilaisuuteen tapansa mukaan melko näyttävään asuun.

Äskettäin Blac Chyna ilmoitti panostavansa pian täysillä uuteen aluevaltaukseen, sillä hän aikoo nyt artistiksi. Chynalla ja Rob Kardashianilla on yhdeksän kuukauden ikäinen Dream-tytär. Glamourmalli jätti Kardashianin pian lapsen syntymän jälkeen. Rob kosti Blacille julkaisemalla naisen alastonkuvia sosiaalisessa mediassa. Asia on parhaillaan oikeuskäsittelyssä ja Robilla on lähestymiskielto Blaciin.

Splash
Splash
Splash
Splash