Motoristi ajoi 75 metriä rotkoon – kypäräkamera tallensi onnettomuuden

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kalifornialainen mies voi kiittää tuuriaan selvittyään hengissä vaarallisesta liikenneonnettomuudesta. Hän ajoi tieltä suoraan syvään rotkoon säilyen kuitenkin elossa lukuisten luiden murtumisesta huolimatta.

Matthew Murray oli ajamassa moottoripyörällä Etelä-Kalifornian näyttävissä maisemissa, kun hänen eteensä sattui jyrkkä kännös. Motoristi ei ehtinyt ohjata pyöräänsä vasemmalle tarpeeksi ajoissa, vaan lähti syöksymään suoraa päätä edessä olevaan rotkoon.

Murray syöksyi yli 75 metrin verran rotkon jyrkkää reunaa pitkin kypäräkameran kuvatessa. Mies onnistui nousemaan hetkellisesti ylös, mutta moottoripyörän luona sijainneen puhelimen luokse pääseminen osoittautui mahdottomaksi.

Motoristi meni shokkiin, mutta lopulta hän onnistui kiipeämään takaisin tielle ja saamaan apua. Sploid-sivuston mukaan Murray kärsi onnettomuudessa luunmurtumista selässä, solisluussa, lonkassa ja lantiossa, sekä keuhkoihin kohdistuneista vammoista.