Varkaat murskasivat seinän kaivinkoneella – varastivat pankkiautomaatin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Iso-Britannian Hattonissa tutkitaan rikosta, jossa varkaat ovat ottaneet kovat keinot käyttöönsä viedäkseen rahat pankkiautomaatista. Varkaus tapahtui raskaan rakennuskoneen avustuksella.

Derbyshiren polisilaitoksen Facebookissa jakamalla videolla joukko miehiä parkkeeraa ensin kaivurin paikallisen supermarketin pihaan. Tämän jälkeen kaivurilla aletaan lyömään rakennuksen seinää, kunnes siihen ilmestyy valtava aukko.

Kun reikä on tarpeeksi iso, noutavat miehet pankkiautomaatin rakennuksen sisältä. Automaatti kuljetetaan kaivurilla läheisen peräkärryn lavalla, jota katumaasturi lähtee vetämään pois.

Varkaat ehtivät pakenemassa rikospaikalta virkavallan saavuttua. Derbyshiren poliisilaitos on pyytänyt paikallisia havaintoja ja vihjeitä, jotka voisivat johdattaa heidät varkaiden luokse.

 

We've released CCTV footage of a gang stealing a cash machine from a supermarket in Hatton. The footage shows the men arrive with a car, a 4X4 towing a trailer and a digger-type machine.They used the digger to drag the ATM from the wall and load it into the trailer before driving off, accompanied by the car.Officers were sent to the scene immediately and one thief threw a metal bar at officers before the vehicles drove off.We began searching for the gang, alerting neighbouring forces to the theft.The digger, which had been stolen from Tutbury, was left at the scene. The 4×4, trailer and cash machine were found abandoned in Markfield, Leicestershire, days later.The ATM was taken from Nisa, in Station Road, at 2.30am on Thursday, August 3.Witnesses or anyone with information or CCTV footage should call us on 101 quoting reference 17000330482.You can also call Crimestoppers on 0800 555 111.

Publié par Derbyshire Constabulary sur lundi 14 août 2017