Bonnie Tylerin klassikkohitti esitetään auringonpimennyksen aikaan – täydellinen tulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa päästään nauttimaan ensi viikon maanantaina 21. elokuuta täydestä auringonpimennyksestä sitten vuoden 1979. Samana päivänä järjestetään myös risteily, jolla esiintyy ikihitistään tunnettu Bonnie Tyler. Nainen esittää kappaleensa Total Eclipse of the Heartin samaan aikaan auringonpimennyksen kanssa.

Royal Caribbean -risteily-yhtiö on järjestänyt historiallisen auringonpimennyksen kunniaksi Total Eclipse Cruise -nimisen risteilyn. Laiva tullaan ohjaamaan ihanteelliseen paikkaan, jotta risteilyväki pääsee ihastelemaan auringonpimennystä parhaasta mahdollisesta näkymästä. Yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja Michael Bayley on ylpeä saadessaan laivalle legendaarisen esiintyjän.

– Bonnie Tyler oli luonnollinen valinta esiintyjäksi tälle kerran elämässä toteutettavalle risteilylle, Bayley kertoi Time-lehdelle.

https://www.instagram.com/p/x7bWOgPnKg/?taken-by=rockingbonnietyler