Emma Stone parhaiten tienaava naisnäyttelijä – 26 miljoonaa dollaria vuodessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supersuosittua La La Land -musikaalia tähdittänyt näyttelijätär Emma Stone on tämän vuoden parhaiten tienaava naisnäyttelijä. Nainen on tahkonnut 12 kuukauden aikana rahaa 26 miljoonaa dollaria, jättäen taakseen Jennifer Anistonin ja Jennifer Lawrencen.

Forbes on jälleen julkaissut parhaiten tienanneet henkilöt maailmassa ja naisnäyttelijöiden listalla on runsaasti tuttuja nimiä. Musikaaliroolistaan tällä hetkellä tunnettu Emma Stone on julkisesti puhunut näyttelijöiden palkkaeroista eri sukupuolten välillä. Stone haluaa naisille ja miehille yhtä suuret palkat myös Hollywoodissa.

Forbesin parhaiten tienanneiden näyttelijättärien listalle nousivat myös Charlize Theron, Emma Watson ja Melissa McCarthy. Forbes tulee julkaisemaan vastaavan listan miesnäyttelijöistä todennäköisesti myöhemmin tällä viikolla, Reuters uutisoi.