Uskoisitko tätä miestä 35-vuotiaaksi? Harmaahiuksinen lihaskimppu kuin viikinki

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset luovat itsestään brändejä sosiaaliseen mediaan. He saattavat käyttää ulkonäkönsä muokkaamiseen ja tietynlaisen kulissin luomiseen pienen omaisuuden verran rahaa. Harvoin kukaan haluaa kuitenkaan näyttää huomattavasti ikäistään vanhemmalta.

Puolalainen kunto-ohjaaja Pawel Ladziak on ymmärtänyt, mitä sana charmi tarkoittaa. Hän on muokannut itsestään kuusikymppiseltä lihaskimpulta näyttävän version, eikä kukaan usko miehen olevan oikeasti vasta 35-vuotias. Mies on värjännyt hiuksensa ja partansa hopean harmaaksi.

Varsovassa asuva mies on omanlainen sensaationsa. Hänen aktiivinen somettaminen ja erikoisen ulkonäön havitteleminen on tuottanut tulosta. Ladziakilla on 337.000 seuraajaa, ja määrä kasvaa päivittäin.

On the left in the picture I was dreaming about what I have now. Today I know that 10 years of hard work was worth it. 💪🏻 2007-2017

A post shared by Pawel Ladziak – Polish Viking® (@pavel_ladziak) on

Odpoczynek, opalanko i świeże jedzenie. Myślisz, że to niemożliwe? Sprawdź torbę izolacyjną BeFit dostępną na @prozis (link do sklepu w moim BIO) i ciesz się pachnącym jedzeniem, zamiast wyrzucać kolejna porcję z diety. Pamiętaj, żeby użyć kodu rabatowego "PAVEL" a zaoszczędzisz 10%. Rabat jest na całą ofertę sklepu, więc koniecznie sprawdź inne produkty a jak będziesz mieć problem pisz do mnie. Jeżeli jeszcze nie masz diety a potrzebujesz pomocy w jej ułożeniu albo brak pomysłów na dobry program treningowy, napisz do mnie maila.. … @xcorenutrition @prozis Relax, sunbathing and fresh food. Check out the thermal insulation BeFit bag and enjoy your diet on hot days. The Bag and more for your diet and supplements on the page www.Prozis.com/Vy9 (link in my BIO) Use my code "PAVEL" and save 10% … #fitfam #instafit #muscle #fitlife #fitspo #trainer #training #polishboy #selfie #aesthetics #lifestyle #ripped #polska #bodybuilding #bodybuilder #physique #fitnessaddict #fitnesslifestyle #bodybuildingmotivation #fitnessfreak #poland #warsaw #happy #motywacja #prozis #siłownia #enjoy #sun #summer #holiday

A post shared by Pawel Ladziak – Polish Viking® (@pavel_ladziak) on