Lewis Hamilton julkaisi herkän kuvan – kummipoika sylissä auringonlaskussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lewis Hamilton on kolminkertainen F1-sarjan maailmanmestari ja monen naisen märkä päiväuni. Nyt mies on julkaissut Facebookissa sydämet sulattavan kuvan, joka kerää nopeasti tykkäyksiä osakseen. Hän poseeraa kuvassa vauva sylissä.

Lewis Hamilton on julkaissut kuvan, jossa hän on katselemassa Hiero-kummipoikansa kanssa auringonlaskua. Hamilton on kuvassa isällisen tunteenpalon vallassa. Tai siltä hän ainakin näyttää.

Lewis Hamilton on isännöinyt formulakilpailujen välissä näyttäviä bileitä huvijahdeilla mallineitokaisten ympäröimänä, mutta kainaloon ei ole eksynyt vakituista kumppania Nicole Scherzingeristä eroamisen jälkeen. Hänellä ei ole omaa jälkikasvua.

First sunset with Hiero ❤ #darthsteve #godson

Publié par Lewis Hamilton sur mardi 15 août 2017