Nerokas keittiöväline tekee salaattia minuutissa

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä kokee vihannesten ja kasvisten syömisen työlääksi, koska esimerkiksi salaatteja tehdessä joutuu pilkkomaan ja viipaloimaan vimmatusti. Todellisuudessa salaatin tekeminen ei kestä muutamaa minuuttia kauempaa – eli siihen menee saman verran aikaa kuin vaikkapa mikroaterian lämmittämiseen.

Nyt markkinoille on tullut keittiöväline, joka antaa upean leikkausavun salaattitarpeille. Kyseessä on kulho, jonka avulla voi viipaloida kaikki salaattiin tulevat kasvikset, hedelmät ja vihannekset samanaikaisesti.

Tuotetta mainostetaan nimellä 60 Second Salad Cutter. Salaattiapuria myydään nyt alennettuun hintaan Steep Discount Martissa. Tasty-sivusto on luonut keittiövälineestä esittelyvideon Facebookiin. Myyty!

1-Minute Salad Maker

This 1-minute salad maker makes eating healthy so fast and easy 🍃!BUY IT HERE: http://ref.buybuzzfeed.com/track/T8zEGxuZbRFjcGV36FAyMw

Publié par Tasty sur samedi 12 août 2017